Maltezerhuis

Trouwen in sfeervol grachtenpand

06/07/2017 


De historische Ridderzaal in het Maltezerhuis mocht al meerdere malen als gemeentelijke trouwlocatie  dienen. Trouwen in deze indrukwekkende zaal aan de achterzijde van de bel-etage van het Maltezerhuis maakt van uw huwelijksvoltrekking dan ook een unieke en romantische gebeurtenis. Bruidsparen die u voorgingen hebben hun bruiloft op deze trouwlocatie als onvergetelijk ervaren.  Er is plaats voor maximaal 80 personen.

De Ridderzaal is tevens bijzonder geschikt voor de ontvangst voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking en een receptie nadien.  

Ook voor uw diner hoeft u de deur niet uit. In de Ridderzaal kunt u, met een groot of klein gezelschap terecht voor een feestelijk diner. De zaal wordt hiervoor tussentijds speciaal ingericht.  Er is plaats voor maximaal 60 personen.

Wilt u liever een ontvangst of receptie in een kleinere ruimte, denk dan aan de Tuinkamer in het souterrain van het Maltezerhuis.

Tijdens het zomerseizoen kunnen u en uw gasten tevens van de aangrenzende sfeervolle binnentuin gebruikmaken. Ook is het mogelijk om met een boot te komen en in de Nieuwegracht voor het Maltezerhuis aan te meren. U kunt dan door de werfkelders naar binnen lopen. Er is plaats voor maximaal 40 personen.

Voor uw kerkelijke huwelijksvoltrekking (inclusief gebeds- of eucharistieviering) in kleine kring is de intieme Tuinkapel van St. Johannes de Doper een droomlocatie. De kapel bevindt zich achterin de binnentuin van het Maltezerhuis en is gewijd aan de patroon van de Orde van Malta, Johannes de Doper. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Wilt u zich als bruidspaar even terugtrekken, bijvoorbeeld om u om te verkleden voor receptie of diner? Dat kan in alle rust in de Kapittelkamer direct tegenover de Ridderzaal.

Bij alle ruimtes is de catering in uitstekende handen.

Voor meer informatie over de tarieven en reserveringen voor uw bruiloft in het maltezerhuis kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Algemene Informatie

De Soevereine Militaire Hospitaal Orde van Malta (S.M.H.O.M.) is een wereldwijde organisatie met een lange geschiedenis. Het bieden van hulp is de missie van de Orde. Zij doet dat al 900 jaar in dienst van de zieken, maar nu op hedendaagse wijze, vanuit de nationale associaties wereldwijd en vormgegeven door haar leden, samen met talloze vrijwilligers
Lees meer >

Contactgegevens

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta – Associatie Nederland

Maltezerhuis
Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Meer contactgegevens >

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta - Associatie Nederland

Maltezerhuis, Nieuwegracht 14, 3512 LR Utrecht
Chef de Bureau: Dhr Cas de Quay
Tel: 030 – 2314615 | Email: ordevanmalta@planet.nl