Nieuws

Magazine 100 jaar Maltezerhuis

03/11/2020 


Op 24 juni j.l. was het exact 100 jaar geleden dat het Maltezerhuis in gebruik is genomen door de Orde van Malta, Associatie Nederland. Om deze bijzondere mijlpaal te memoreren heeft het Kapittel een herdenkingsblad laten samenstellen. Het resultaat is een fraai geïllustreerd boekje waarin de rijke historie van het ridderhuis in Utrecht verteld wordt.

Wij bieden eenieder nu de mogelijkheid om dit magazine te bestellen voor een bijdrage van euro 15 (inclusief verzendkosten). De meeropbrengst komt ten goede aan de werken van de Orde.

Belangstellenden kunnen een exemplaar bestellen via ordevanmalta@planet.nl

U kunt uw bijdrage overmaken ten name van  Orde van Malta Associatie Nederland IBAN  NL 54 ABNA 0231 8697 46 onder vermelding van Maltezerhuis Magazine.

 

Algemene Informatie

De Soevereine Militaire Hospitaal Orde van Malta (S.M.H.O.M.) is een wereldwijde organisatie met een lange geschiedenis. Het bieden van hulp is de missie van de Orde. Zij doet dat al 900 jaar in dienst van de zieken, maar nu op hedendaagse wijze, vanuit de nationale associaties wereldwijd en vormgegeven door haar leden, samen met talloze vrijwilligers
Lees meer >

Contactgegevens

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta – Associatie Nederland

Maltezerhuis
Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Meer contactgegevens >

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta - Associatie Nederland

Maltezerhuis, Nieuwegracht 14, 3512 LR Utrecht
Chef de Bureau: Dhr Cas de Quay
Tel: 030 – 2314615 | Email: ordevanmalta@planet.nl