Maltezerhuis te huur

HISTORISCHE LOCATIE IN HARTJE UTRECHT

Aan de Nieuwegracht in Utrecht staat het Maltezerhuis, sinds 1919 zetel van de Orde van Malta in Nederland. Een historisch pand, gelegen in hartje binnenstad nabij de Domtoren, het Academiegebouw en Paushuize. Enkele jaren geleden zijn de ruimtes van het Maltezerhuis geschikt gemaakt als locatie voor exclusieve gelegenheden. Uiteraard met behoud van het historische en sfeervolle karakter. Vanwege de trappen en trapjes is het  Maltezerhuis helaas niet rolstoeltoegankelijk. U bent van harte welkom in een van de prachtige ruimtes voor uw bruiloft, receptie, diner, conferentie, lezing, vergadering, training of kamerconcert. In het zomerseizoen kunt u ook van de intieme binnentuin gebruikmaken. 

De catering is in handen van enkele uitstekende cateraars.

Het Maltezerhuis ligt op ongeveer 15-20 minuten lopen van Utrecht CS maar is ook bereikbaar per auto; vanaf de P&R aan de rand van de stad kunt u verder met de stadsbus of sneltram. Ook kunt u gebruikmaken van een parkeergarage op loopafstand (Springweg). Kijk voor de routebeschrijving ook op de contactpagina.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

HIERONDER VINDT U ALLE ARRANGEMENTEN VAN HET MALTEZERHUIS

Algemene Informatie

De Soevereine Militaire Hospitaal Orde van Malta (S.M.H.O.M.) is een wereldwijde organisatie met een lange geschiedenis. Het bieden van hulp is de missie van de Orde. Zij doet dat al 900 jaar in dienst van de zieken, maar nu op hedendaagse wijze, vanuit de nationale associaties wereldwijd en vormgegeven door haar leden, samen met talloze vrijwilligers
Lees meer >

Contactgegevens

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta – Associatie Nederland

Maltezerhuis
Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Meer contactgegevens >

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta - Associatie Nederland

Maltezerhuis, Nieuwegracht 14, 3512 LR Utrecht
Chef de Bureau: Dhr Cas de Quay
Tel: 030 – 2314615 | Email: ordevanmalta@planet.nl