Agenda

Internationaal kamp Salzburg Oostenrijk

31/05/2017 


Startdatum: 21 juli 2017
Einddatum: 30 juli 2017
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Salzburg Oostenrijk
Kamp

In 2017 is het internationaal  zomerkamp voor jongeren met een handicap teruggekeerd naar haar wortels. Sinds het in 1984 werd opgericht in Oostenrijk heeft het zomerkamp elk jaar plaatsgevonden in een ander land en/of een andere stad. Deze keer is het de beurt aan Salzburg om gastheer te spelen. Van 22 tot 29 juli, zal de beroemde festivalstad ongeveer 500 jonge gasten verwelkomen uit meer dan 25 landen.

Met zijn gezellige, internationale sfeer is de stad op de Salzach de perfecte plek om te voldoen aan de specifieke behoeften van de jongeren. Een onvergetelijke week hier met hun ouders/verzorgers, deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten die zij de mogelijkheid om ervaring anders niet zouden krijgen, zullen zij besteden. Dit zal hen helpen herwinnen hun levenslust, hun batterijen op te laden en verzamelen van nieuwe kracht voor een dagelijkse leven, dat is niet altijd gemakkelijk.

De vrijwillige organisator van de orde van MALTA internationale Summer Camp is de MALTESER Oostenrijk, een liefdadigheidsinstelling die verbonden zijn met de soevereine orde van Malta. Het heeft al het zomerkamp eenmaal vóór, georganiseerd in 2008, toen het werd gehouden in Stams in Tirol.

Algemene Informatie

De Soevereine Militaire Hospitaal Orde van Malta (S.M.H.O.M.) is een wereldwijde organisatie met een lange geschiedenis. Het bieden van hulp is de missie van de Orde. Zij doet dat al 900 jaar in dienst van de zieken, maar nu op hedendaagse wijze, vanuit de nationale associaties wereldwijd en vormgegeven door haar leden, samen met talloze vrijwilligers
Lees meer >

Contactgegevens

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta – Associatie Nederland

Maltezerhuis
Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Meer contactgegevens >

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta - Associatie Nederland

Maltezerhuis, Nieuwegracht 14, 3512 LR Utrecht
Chef de Bureau: Dhr Cas de Quay
Tel: 030 – 2314615 | Email: ordevanmalta@planet.nl