Maltezerhuis

Confereren of vergaderen in historische ambiance

06/07/2017 


Laat u tijdens uw conferentie, vergadering, lezing of training inspireren door de zichtbare geschiedenis van deze unieke ruimte in het Maltezerhuis. De Ridderzaal ligt aan de achterzijde van de bel-etage en kan worden ingericht in een theateropstelling met plaats voor maximaal 75 personen.

Voor een kleiner gezelschap zijn twee andere opstellingen geschikt. Een cabaretopstelling met  tafels met telkens 4 stoelen, alle gericht naar de ‘spreker’ of een schoolopstelling met lange tafels met stoelen, alle gericht naar de ‘spreker’.  Ook een U-opstelling met lange tafels is mogelijk. Er is plaats voor maximaal 80 personen.

Voorafgaand aan uw vergadering of conferentie of tijdens de (lunch)pauzes kunt u uw gasten op informele wijze ontvangen in de Tuinkamer in het souterrain van het Maltezerhuis. Tijdens het zomerseizoen kunt u met uw gezelschap tevens van de aangrenzende sfeervolle binnentuin gebruikmaken.

De Tuinkamer in het souterrain biedt tevens een plezierige ruimte voor vergaderingen voor een klein gezelschap. Wat betreft opstelling kunt u kiezen uit een grote vierkante tafel in het midden van de ruimte met stoelen rondom of enkele tafels in een U-opstelling met stoelen rondom. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Vergaderen in het Maltezerhuis kan ook en Petit comité en wel in de Kapittelzaal op de bel-etage, onder het wakend oog van de eerste Maltezer Ridders in Nederland. U zit aan een grote rechthoekige tafel met stoelen rondom. Er is plaats voor maximaal 14 personen.  

Voorafgaand aan uw vergadering in de Kapittelzaal kunt u uw gasten op informele wijze ontvangen in de Tuinkamer in het souterrain van het Maltezerhuis. Tijdens het zomerseizoen kunnen u met uw gezelschap tevens van de aangrenzende sfeervolle binnentuin gebruikmaken.

Bij alle ruimtes is de catering in uitstekende handen.

Neem voor meer informatie over de tarieven en reserveringen vrijblijvend contact met ons op.

Algemene Informatie

De Soevereine Militaire Hospitaal Orde van Malta (S.M.H.O.M.) is een wereldwijde organisatie met een lange geschiedenis. Het bieden van hulp is de missie van de Orde. Zij doet dat al 900 jaar in dienst van de zieken, maar nu op hedendaagse wijze, vanuit de nationale associaties wereldwijd en vormgegeven door haar leden, samen met talloze vrijwilligers
Lees meer >

Contactgegevens

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta – Associatie Nederland

Maltezerhuis
Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Meer contactgegevens >

Kanselarij van de S.M.H. Orde van Malta - Associatie Nederland

Maltezerhuis, Nieuwegracht 14, 3512 LR Utrecht
Chef de Bureau: Dhr Cas de Quay
Tel: 030 – 2314615 | Email: ordevanmalta@planet.nl